Zonvakantie all inclusive

Zonvakantie all inclusive

Zonvakantie all inclusive

Heerlijk genieten op een zonnige bestemming zonder je zorgen hoeven te maken over geld? Dan is een zonvakantie op all inclusive basis wat voor jou. Je betaalt van tevoren een vast bedrag en kunt heerlijk eten op het resort. Vaak hebben de hotels namelijk meerdere restaurants en bars.

Niks moet, alles mag

De all inclusive zonvakantie is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Eigenlijk is het concept ontstaan uit het idee dat je je als gast geen zorgen hoeft te maken over geld. Alles is bij de prijs inbegrepen. Gasten van het hotel krijgen gedurende de vakantie een gekleurd bandje om hun pols zodat het hotelpersoneel weet dat ze daadwerkelijk een gast zijn. De resorts die deze formule gebruiken zijn vaak enorm en bevatten allerlei faciliteiten zodat je het resort eigenlijk niet af hoeft. Een all inclusive vakantie is dus echt voor mensen die willen relaxen, je hoeft namelijk helemaal niks!

Een vakantie om naar uit te kijken

Een zonvakantie op all inclusive basis is echt iets om naar uit te kijken. Onbeperkt genieten van zon, zee en strand en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Vaak zit bij deze reizen alles inbegrepen: vlucht, transfer, overnachtingen, eten, drinken en diverse sport- en wellnessfaciliteiten. Zo weet je van tevoren dus precies hoeveel geld je kwijt bent en kun je je portemonnee de rest van de vakantie in je hotelkamer laten liggen.

Met het hele gezin op een all inclusive vakantie is dan ook zeker een aanrader. De resorts hebben vaak allerlei activiteiten en animatie voor de kinderen. Denk aan de mooiste zwembaden met glijbanen, waterparken en minigolf of beachvolleybal. Zo heb je zelf ook de kans om even tot rust te komen. Op bijvoorbeeld VakantieXperts.nl vind je allerlei all inclusive reizen die leuk zijn voor eens stel of het hele gezin. Een echte aanrader zijn Griekse eilanden, heerlijk weer en mooie stranden! Denk aan Kos, Kreta of Corfu.

Zonvakantie buiten Europa

Wil je liever wat verder weg, of ben je op zoek naar een zonnige bestemming buiten het hoogseizoen om? Dan moet je vaak buiten Europa gaan kijken. Het voordeel is dat je dan voordelig naar de zon kunt omdat je niet in de drukke maanden gaat. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Kaapverdië, Mexico of Zuid-Afrika. Voor een zonvakantie in oktober is het in bijvoorbeeld Cyprus of op de Canarische Eilanden nog heerlijk vertoeven. Deze reizen lijken in eerste instantie duur, maar dit zit hem met name in de vliegtickets. Bedenk dus goed dat het een pakketreis is en dat je voor dit bedrag je gehele vakantie kunt eten en drinken.

Verschillende all-in concepten

Wil jij graag een all inclusive zonvakantie boeken? Let dan wel goed op de kleine lettertjes. Bij sommige hotels betekent all inclusive dat je alleen non-alcoholische dranken kunt bestellen. Andere hotels gaan juist een stapje verder met ultra all inclusive. Je kunt dan ook de exclusieve (dus, duurdere) drankjes bestellen. Maar ook dit concept verschilt weer per land. Kijk dus goed na en check wat er wel of juist niet inclusief is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.