De beste ideeën voor een originele vakantie met kids

Heb je geen zin om naar een camping in Frankrijk te gaan met je kinderen? Of die all inclusive in Turkije? Wil je juist een originele vakantie met kids? Lees dan vooral verder want Deleukstereizen.nl geeft je ideeën voor originele vakanties.

Een originele vakantie met kids kan natuurlijk alle kanten op en is ook afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren en die van je gezin. Kijk bijvoorbeeld naar dingen die jullie allemaal leuk vinden en of je dat terug kunt vinden in een vakantie.

Maak een verre reis met je gezin

Hou je zelf van reizen en zijn je kinderen al wat groter en willen ze ook de wereld ontdekken? Er zijn verschillende reisorganisaties die verre reizen aanbieden voor gezinnen. Deze rondreizen zijn wat meer aangepast aan kinderen. Niet alleen cultuur maar bijvoorbeeld ook een sportieve activiteit of een extra middag bij het zwembad in het hotel. Daarnaast zijn het vooral bestemmingen die ook voor kinderen interessant zijn. Op safari in Afrika bijvoorbeeld. Of piramides bekijken en alles over farao’s leren in Egypte. Deze reizen zijn erg leuk voor het hele gezin. Met recht een originele vakantie om met je kids te doen en daarnaast ook een waardevolle ervaring.

Sportief in de bergen

Zijn jullie als gezin sportief aangelegd? Kijk dan eens naar vakanties in de Alpen of Pyreneeën. Zoek een goede uitvalsbasis en ga samen op avontuur. Hiken, raften, in meertjes springen of mountainbiken. Sportief en avontuurlijk en zeker wat anders dan een standaard vakantie op een camping aan het strand. Ook niks mis mee maar het moet wel bij je passen.

Trekken door Europa

Wat meer van Europa zien? Maak een rondreis en reis van camping naar camping. Niet zo handig als je graag weet waar je heen gaat en wat je kunt verwachten maar voor de echte avonturiers een originele vakantie om met kids te ondernemen. Vrijheid en quality time zijn hierbij het sleutelwoord.

Originele vakantie met kids

Een Sprookje dichtbij huis

Wil je wel een originele vakantie maar blijf je liever wat dichter bij huis? Wil je wel genoeg binnen- en buiten faciliteiten omdat het weer in Nederland te onvoorspelbaar is? Natuurlijk kun je dan terecht bij een van de velen bungalowparken. Maar echt origineel is dat niet. Wel een originele vakantie met je kids is een bezoek aan de Sprookjescamping. Zeker voor de wat kleinere kinderen is dit echt een heel leuk idee. Er zijn kinderfaciliteiten voor binnen en buiten zoals binnen- en buitenzwembad, speeltuinen binnen en buiten, kindersanitair, diverse animatieprogramma’s en theatershows en de restaurants zijn ook helemaal ingericht op kinderen. Kortom voor een originele vakantie met kids in Nederland ben je bij de Sprookjescamping aan het juiste adres.

Een sprookje in Parijs

Misschien niet zozeer origineel maar wel een vakantie om nooit te vergeten: een vakantie naar Disneyland Parijs. Een echte gezinsvakantie. Beleef de magie en geniet van verrukte gezichtjes. Er zijn verschillende aanbieders van vakanties naar Disneyland. Kijk bijvoorbeeld eens op D-reizen.nl voor een uitgebreid aanbod.

Gerelateerde producten

2 MAART 2018

Vakantie met oudere jeugd

Een vakantie boeken met oudere jeugd is soms nog best lastig. Jonge kinderen zijn al snel...

Read More

25 FEBRUARI 2018

All inclusive met kinderen

Ga je op vakantie met kinderen dan wil je zelf ook graag kunnen ontspannen. Een all...

Read More

11 JANUARI 2018

Gezinsvakantie

Wanneer je op vakantie gaat met je gezin dan wil je een onvergetelijke tijd beleven. Een...

Read More