Rondreis Afrika

Wil jij genieten van ongerepte natuur? Dieren spotten in het wild tijden een safari? Dan is een rondreis door Afrika echt wat voor jou. Deleukstereizen.nl zet voor jou de mogelijkheden van Afrika op een rij.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Verre reizen

Vakantie met oudere jeugd

Een vakantie boeken met oudere jeugd is soms nog best lastig. Jonge kinderen zijn al snel tevreden maar voor oudere kinderen ligt dit anders. En je wilt natuurlijk wel dat het hele gezin zich goed vermaakt op de vakantiebestemming. Daarom hebben wij van Deleukstereizen.nl een aantal tips voor je op een rij gezet.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Gezin

All inclusive met kinderen

Ga je op vakantie met kinderen dan wil je zelf ook graag kunnen ontspannen. Een all inclusive met kinderen is dan ook ideaal. Je hoeft zelf niet te koken en voor je kinderen is er volop keuze. Deleukstereizen.nl vertelt je de voor- en nadelen van een all inclusive vakantie met kinderen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Gezin

Vakantie met pubers

Wanneer je op vakantie met pubers wilt, vereist dat het een en ander in de voorbereiding. Puberende tieners hebben uiteraard andere wensen dan hun ouders als het op een vakantie aan komt. Dit kan leiden tot strubbelingen en ruzie. Hoe maak je de vakantie voor het gehele gezin, inclusief pubers leuk? Wij geven je graag tips, zodat jullie allen ontspannen op vakantie kunnen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Verre reizen

Zonvakantie all inclusive

Heerlijk genieten op een zonnige bestemming zonder je zorgen hoeven te maken over geld? Dan is een zonvakantie op all inclusive basis wat voor jou. Je betaalt van tevoren een vast bedrag en kunt heerlijk eten op het resort. Vaak hebben de hotels namelijk meerdere restaurants en bars.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zonvakantie

Zonvakantie in oktober

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om in het najaar op vakantie te gaan. Dan zijn de prijzen van de vakanties lager en is het minder druk. In oktober kun je nog prima genieten van een zonvakantie, zonder dat je hiervoor veel geld hoeft uit te geven. We geven je graag tips voor een zonvakantie in oktober.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zonvakantie

Rondreis Midden-Amerika

Jouw rondreis naar Midden-Amerika begint al tijdens het plannen. Er zijn een hoop dingen waar je over na moet denken voordat je vertrekt. Welke plekken wil je bezoeken, hoe lang wil je weg? Wat wil je allemaal zien en meemaken? Deleukstereizen.com geeft je graag informatie en tips om jouw rondreis door Midden-Amerika onvergetelijk te maken.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Verre reizen

Krakau stedentrip

Krakau is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij een stedentrip. Toch zul je je ogen uitkijken! Alleen de binnenstad is al een bezienswaardigheid op zich, met de mooiste kerken, stadspaleizen en prachtige kolossale gebouwen. Wij zetten graag de highlights voor jou op een rij en misschien wordt ook jij wel enthousiast van Krakau voor jouw stedentrip!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Citytrips

Verre vakanties

Ben je een fan van verre vakanties of ga je juist voor het eerst een verre reis maken? Wij van Deleukstereizen.nl hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Verre reizen

Zonvakantie winter

Heerlijk even de strenge wintermaanden ontvluchten en op zonvakantie in de winter? Wij begrijpen jou helemaal. Van de zon krijg je een fijne boost en je kunt lekker uitrusten zodat je er de rest van de Nederlandse wintermaanden weer tegenaan kunt. Wil je graag inspiratie voor mooie bestemmingen? Wij zetten een aantal geschikte opties voor jou op een rij.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zonvakantie