All inclusive met kinderen

All inclusive met kinderen

De voor- en nadelen van een all inclusive met kinderen

Ga je op vakantie met kinderen dan wil je zelf ook graag kunnen ontspannen. Een all inclusive met kinderen is dan ook ideaal. Je hoeft zelf niet te koken en voor je kinderen is er volop keuze. Deleukstereizen.nl vertelt je de voor- en nadelen van een all inclusive vakantie met kinderen.

Veel keuze voor moeilijke eters

Op vakantie met kinderen is heel erg leuk maar het kan ook een uitdaging zijn. Zeker als je lastige eters hebt. Of juist met onverzadigbare pubers op vakantie bent. In die gevallen zit je zeker goed met een all inclusive vakantie. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen eten. In de meeste gevallen is de keuze groot en zeker in resorts gericht op kinderen is er ook voor kleine kinderen genoeg aanbod. En vaak wordt er ook volop fruit en rauwkost geserveerd voor de noodzakelijke vitamines. De meeste resorts hebben ook verschillende restaurants waardoor je ook niet elke avond hetzelfde buffet voorgeschoteld krijgt.

Een ander voordeel van een all inclusive met kinderen is dat je ‘s avonds niet meer weg hoeft van je hotel. Je hoeft niet op zoek naar restaurants met een menukaart waar ook je kinderen blij van worden.

Zelfstandigheid voor oudere kinderen

Ook voor de wat oudere kinderen is het fijn dat zij zelf een drankje of ijsje kunnen bestellen bij het zwembad. Ze hoeven niet steeds naar hun ouders wanneer ze iets willen en ook voor ouders is het prettig om niet voor alles je portemonnee te hoeven trekken.

De nadelen

Eén van de nadelen van een all inclusive vakantie is dat je veelal op het resort blijft en dus weinig van het land, de bevolking en de cultuur meekrijgt. Daarnaast zijn er gevolgen van all inclusive hotels voor de plaatselijke bevolking, de verspilling van voedsel etcetera. De nadelen zijn heel persoonlijk en je moet zelf de afweging maken in hoeverre deze nadelen zwaarder wegen dan de voordelen.

Een ontspannen vakantie voor het hele gezin

Wil je een ontspannen vakantie met je kinderen waarbij je zelf niet hoeft te koken en waarbij je vooraf ook weet wat de totale kosten zijn van je vakantie? Dan is een all inclusive een goede keuze. Er zijn veel bestemmingen waar je prima een all inclusive met kinderen kunt boeken. Deze hotels bieden vaak ook verschillende activiteiten en faciliteiten voor kinderen. Van zwembaden tot animatie en van speeltuin tot disco. Ook voor een vakantie met pubers is all inclusive prima te doen. Juist omdat oudere kinderen hun eigen gang kunnen gaan. Vaak worden er ook voor oudere kinderen en pubers allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. In je zoektocht naar een goede accommodatie kun je vaak al zien of er activiteiten worden georganiseerd voor pubers.

Je kunt jouw all inclusive gemakkelijk boeken op D-Reizen.nl. Je ziet hier ook in een oogopslag of er faciliteiten voor kinderen zijn zoals een speeltuin, kinderclub of zwembad.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Gezin